Page 1 of 1

●Eveniment●

PostPosted: Sat Jan 26, 2019 9:54 pm
by beatrice12
Vreau sa propun un eveniment, sper sa fie acceptat si pe placul vostru.

Evenimentul poate avea orice nume,nu m-am gândit încă,dar o sa fac un sondaj. Acest eveniment o sa se organizeze în fiecare lună, este format din 4 etape. In functie de sezon tema o sa difere. Nu o sa fie doar un concurs de modă.

Image
▪ Prima etapa se bazează pe stil si imaginație, deci va trebui să faci o ținută unica si inspirată, care să respecte tema aleasă de jurați.

Image
▪In cea de a doua etapă , poezia sa fie tema. Trebuie să faceți o poezie, să vă bazați pe inspiratie,inteligență și imaginație. Tema poeziei va fi in functie de sezon.

Image
▪ In etapa trei va trebui să faceți un desen, tema va fi aleasă de jurați. Desenul trebuie să fie original, nu neapărat frumos ,dar nici urat.

Image
▪Cea de a patra etapă le va include pe toate, va trebui să faceți o poveste , care sa conțină poze dar și desene.
Poate pare putin ciudat ,dar după ce va explic nu o sa para la fel. Stiu ca nu o sa fie chiar o poveste. Va trebui să scrieți o poveste, povestea va contine si poze cu ciresica voastră, care va fi îmbrăcată precum un singur personaj (care va fi ales de voi) indiferent de scena din poveste. Trebuie să conțină si desene , desenele ar reprezenta locuri si personaje.

Premiile vor fi pe măsură și orice participanta va primi ceva.

•Concurenta care va câștiga pe primul loc va avea un premiu special, o ținută gândită de ea, pentru ciresica sa, o medalie, statutul de castigatoarea concursului...... locul 1 (Va apărea pe pagina ei),un post pe joc, chiar daca in acel moment angajarile s-au terminat ea va avea posibilitatea să își aleagă posturi pentru care sa dea probă. Pe lângă toate sa primească si cda,încredere,reputație.
•Cea de pe locul 2 sa primească statutul de castigatoarea concursului .... locul 2 care va fi pe pagina cireselei, sa primească o piesă din mall gratis, cda,încredere, reputație.
•Concurenta care va obtine locul 3 va primi aceleași premii ca cea de pe locul 2 ,doar ca suma de cda,reputație si încredere va fi mai mică.
• Concurentele care vor iesi in etapa 3 vor primi doar cda ,reputație si încredere.
•Cele care vor iesi in etapa 2 vor primi doar cda si încredere.
•Concurentele care nu vor fi acceptate vor primi doar cda.

Reguli:
Nu este permisă participarea de pe mai mult de două conturi!
Poti intra de pe ambele conturi,deci sunt sanse egale daca ai o sora care se joacă!
Nu este permisă copierea tinutelor!
Toate jucatoarele au voie sa participe!


Sper sa va placa ideea mea si imi doresc ca in luna februarie sa se organizeze acest eveniment. :lol:
Scuzati greșelile.

Re: ●Eveniment●

PostPosted: Wed Jan 30, 2019 9:03 pm
by Alexandra61
Super taree

Re: ●Eveniment●

PostPosted: Sun Feb 17, 2019 4:33 pm
by Martha
Semnez.

Re: ●Eveniment●

PostPosted: Sun Feb 17, 2019 4:41 pm
by meribella
Semnez. :)