Sarbatori Pascale fericite!
Misiunea 1 - Iepurasul de Paste te-a ajutat sa gasesti Comorile Piticului, acum e timul tau sa te revansezi si sa ajuti la randul tau!
Doneaza cate cel putin 100 cirese-de-aur la doua persoane diferite si prezinta o dovada oferind o imagine cu notificarea care anunta confirmarea transferului tau.
Premiu*:2.500 cirese-de-aur
Misiunea 2 - E timpul pentru o vanatoare de oua!
Imbraca-ti ciresica corespunzator pentru o vanatoare de oua.
Obligatoriu:pantaloni si urechi de iepuras
Exemplu

Premiu*:2.000 cirese-de-aur
Misiunea 3 - Impartaseste spiritul sarbatorilor!
Creeaza o scurta poveste/poezie/revista/banda desenata, publica-ti creatia pe forum, la categoria corespunzatoare si ataseaza link catre topic.
Atentie! Ai nevoie de minim 3 comentarii de la ciresele diferite ca misiunea sa fie considerata indeplinita!
Premiu*:4.000 cirese-de-aur
Perioada de participare:19 aprilie 2022-15 mai 2022
Misiune bonus - Ajutata o ciresica la ananghie!
Ma chinui de mai bine de patru luni sa trec nivelul, datorita puzzle-ului. Joaca puzzle-ul meu si vei mai primi 100 cirese-de-aur.
Doneaza cate cel putin 100 cirese-de-aur la doua persoane diferite si prezinta o dovada oferind o imagine cu notificarea care anunta confirmarea transferului tau.
Premiu*:2.500 cirese-de-aur
Misiunea 2 - E timpul pentru o vanatoare de oua!
Imbraca-ti ciresica corespunzator pentru o vanatoare de oua.
Obligatoriu:pantaloni si urechi de iepuras
Exemplu

Premiu*:2.000 cirese-de-aur
Misiunea 3 - Impartaseste spiritul sarbatorilor!
Creeaza o scurta poveste/poezie/revista/banda desenata, publica-ti creatia pe forum, la categoria corespunzatoare si ataseaza link catre topic.
Atentie! Ai nevoie de minim 3 comentarii de la ciresele diferite ca misiunea sa fie considerata indeplinita!
Premiu*:4.000 cirese-de-aur
Perioada de participare:19 aprilie 2022-15 mai 2022
Misiune bonus - Ajutata o ciresica la ananghie!
Ma chinui de mai bine de patru luni sa trec nivelul, datorita puzzle-ului. Joaca puzzle-ul meu si vei mai primi 100 cirese-de-aur.
(Premiu*) Sunt doar o persoana simpla, cu activitati simple si asiratii simple. Nu am un numar infinit de cirese-de-aur, dar vreau sa fac acest eventiment. In functie de numarul de ciresele participante voi fi nevoita sa modific premiile.