Misiunea 1 Ciresele ce au nevoie sa atinga nivele noi organinzand petreceri sau adunand cda
Ajuta o ciresica mergand la petrecerea organizata pentru a trece nivelul la care e, apoi trimitei altei ciresele cda pentru a trece nivelul.Cireselele ajutate sa lase un comentariu cu numele cireselei carea ajutat-o si cu ce suma a ajutat sau numele petreceri la care s-a inscris pentru a ajuta-o.
Misiunea 2 Ajutor distractiv
Scrie unei ciresele depe strada ta un mesaj cu o poveste sau cu o poezie.Nu uita sa imi comunici numele cireselei la care trimiti povestea sau poezia (ciresica trebuie sa fie distrata si amuzata de ce vei scrie sa nu o speriati)

Misiunea 3 Prietenia
Imprietenitiva cu o ciresica ajutata de voi sau distrata.Va rog sa nu fie prietenie de genul trimiti o cerere de prietenie si ea o accepta din stie cine ce motive.Vreau sa fie trimisa o dovada ca chiar sunteti prietene de exemplu ii trimiti cererea si ii cri un compliment sau ii spui ca iti doresti sa fiti prietene sau orice alt lucru ce indica ca doreai sa fiti cu adevarat prietene.
Nu uitati ca pentru a considera ca misiunile au fost indeplinite eu trebuie sa verific tot.Mersi!
Misiune bonus
Mergeti faceti puzzle-ul noi voastre prietene.
Premile le voi acorda eu si voi spune si cine sunt castigatori.Multumesc!