↝ am desenat o haină, dar cum o salvez pentru a fi pusă în mall?
↝ cum schimb culoarea unei haine?
↝ de unde descarc stiluri? cum folosesc stilurile?
e foarte ușor. în primul rând o salvezi png, fără corpul cireșelei. ^^
după deschizi fișierul png.
ca să fie bună pentru a fi pusă în mall, trebuie să decupăm haina ^^ se poate și manual, dar va mult mai ușor așa.
folosind combinația de taste CTRL+A+C+N, ne va apărea următoarea căsuță.
se va deschide qautomat o filă nouă în ps, goală. va fi sau transparentă/fundal alb, fără nimic altceva pe ea. folosim combinația de taste CTRL+V și se va însera haina noastră.
de aici, salvăm din nou fila ca png ^^. pentru cele care au fundalul alb, ștergeți layerul cu fundal alb și lăsați-l doar pe cel cu haina.
la fel de ușor! desigur, sunt mai multe metode. metoda manuală, când schimbi culoarea pe toate layerele unde ai făcut haina, sau folosind Hue/Saturation. nu știu unde sunt la toate, la mine se găsește în partea de sus a layerelor, sus sus.
tot ce trebuie să faci e să miști săgeata aia mică, și se va schimba culoarea hainei automat ^^
de fiecare dată când faci o culoare nouă hainei, o salvezi.
în primul rând, poți descărca stiluri de pe mai multe site-uri, dar eu folosesc mai mereu deviantart.
scrii orice vrei, ps styles stars, hearts, orice
alegi orice din ce-ți va da căutările, eu am luat-o pe a doua, o folsoesc des ^^
descarci stilurile
apoi intri în winrar (ți se descarcă fișierul în winrar) și selectezi stilurile
ducându-le undeva pe desktop.
ca să adaugi stilurile, apeși în colțul drept la stiluri =))) nuj ce i aia ok
și alegi Load styles sau Adaugă stiluri
când adaugi un stil, oricare ar fi, ar arăta cam așa, cu umbre pe dinafară și înăuntru, deci ca să nu le ai (mai ales alea de dinafară) le dai pur și simplu 'hide' la layerul unde sunt efectele ^^
eu folosesc uneori și inner shadow, astfel nu mai fac umbrele
puteți șterge orice efect vreți voi și să lăsați oricare doriți (:
mai ai întrebări? scrie în comentarii și voi adăuga în topic <3
scuze de eventuale greșeli dfghjkjhtf
e foarte ușor. în primul rând o salvezi png, fără corpul cireșelei. ^^
după deschizi fișierul png.
ca să fie bună pentru a fi pusă în mall, trebuie să decupăm haina ^^ se poate și manual, dar va mult mai ușor așa.
folosind combinația de taste CTRL+A+C+N, ne va apărea următoarea căsuță.
se va deschide qautomat o filă nouă în ps, goală. va fi sau transparentă/fundal alb, fără nimic altceva pe ea. folosim combinația de taste CTRL+V și se va însera haina noastră.
de aici, salvăm din nou fila ca png ^^. pentru cele care au fundalul alb, ștergeți layerul cu fundal alb și lăsați-l doar pe cel cu haina.
la fel de ușor! desigur, sunt mai multe metode. metoda manuală, când schimbi culoarea pe toate layerele unde ai făcut haina, sau folosind Hue/Saturation. nu știu unde sunt la toate, la mine se găsește în partea de sus a layerelor, sus sus.
tot ce trebuie să faci e să miști săgeata aia mică, și se va schimba culoarea hainei automat ^^
de fiecare dată când faci o culoare nouă hainei, o salvezi.
în primul rând, poți descărca stiluri de pe mai multe site-uri, dar eu folosesc mai mereu deviantart.
scrii orice vrei, ps styles stars, hearts, orice
alegi orice din ce-ți va da căutările, eu am luat-o pe a doua, o folsoesc des ^^
descarci stilurile
apoi intri în winrar (ți se descarcă fișierul în winrar) și selectezi stilurile
ducându-le undeva pe desktop.
ca să adaugi stilurile, apeși în colțul drept la stiluri =))) nuj ce i aia ok
și alegi Load styles sau Adaugă stiluri
când adaugi un stil, oricare ar fi, ar arăta cam așa, cu umbre pe dinafară și înăuntru, deci ca să nu le ai (mai ales alea de dinafară) le dai pur și simplu 'hide' la layerul unde sunt efectele ^^
eu folosesc uneori și inner shadow, astfel nu mai fac umbrele
puteți șterge orice efect vreți voi și să lăsați oricare doriți (:
mai ai întrebări? scrie în comentarii și voi adăuga în topic <3
scuze de eventuale greșeli dfghjkjhtf